Schrijf je in voor d’n Opstoet!

Gepubliceerd op Sunday 1 February 2015 1 February 2015

Hét evenement van carnaval is de jaarlijkse optocht, oftewel d’n Opstoet. Waar je ook kijkt, overal is het een groot feest op straat! In 1965 trok d’n Opstoet voor de eerste keer door Kruikenstad en het is nu nog steeds één groot spektakel. Maar geen optocht zonder deelnemers! Schrijf je daarom nu in. Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 7 februari 2015. Ga hier direct naar het inschrijfformulier. Alleen deelnemers in de categorie ‘alleenig’ of ‘met zn tweeje’ kunnen nog tot en met de dag van de optocht zelf inschrijven.

Je kunt je inschrijven in een van de verschillende categorieën. Alle informatie hierover en de regels van d’n Opstoet vind je in de volgende bestanden:

• Reglement d’n Opstoet 2015
• Bijlage klankbordgroep Waoges
• Juryhandboek

D’n Opstoet vindt plaats op zondag 15 februari 2015. Om 13.00 uur geeft de voorzitter van de Optochtcommissie het startsein voor vertrek.

De route loopt dit jaar via de St. Josephstraat, Korte Heuvel, Heuvelring, Paleisring, Schouwburgring, Oude Markt, Heuvelstraat, Radioplein, Nieuwlandstraat, Stationsstraat, Spoorlaan en Heuvel. Je kunt tijdens d’n Opstoet stemmen op je favoriet. De prijsuitreiking vindt plaats om 17.00 uur op de Heuvel. Een aantal grote wagens zal tot aan het einde van de prijsuitreiking op de Heuvel aanwezig zijn.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?