Sluit jij aan in de reclame optocht?

Gepubliceerd op Wednesday 9 January 2019 9 January 2019

100.000 paar ogen gericht op jouw bedrijf? Klinkt je dat als muziek in de oren? Sluit aan bij de reclame-optocht, die voorafgaat aan D’n Opstoet, en dit ligt voor jou, als ondernemende Tilburger, binnen handbereik!

D’n Opstoet

Met ruim honderd deelnemers is D’n Opstoet op carnavalszondag hét hoogtepunt van carnaval in Kruikenstad. Niet alleen voor de 1.500 Tilburgers die zich laten zien in hun mooiste creaties en op prachtige en carnavaleske wagens, maar zeker ook voor de ruim honderdduizend bezoekers die zich jaarlijks aan dit kleurrijke spektakel vergapen. In het jubileumjaar 2019 belooft het weer een fantastische middag te worden!

https://www.youtube.com/watch?v=uc4p-rhhRTM

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw bedrijf op een ludieke wijze te presenteren en de naamsbekendheid ervan significant te vergroten? Dan willen we u graag uitnodigen op carnavaleske wijze deel te nemen aan de reclame-optocht op zondag 3 maart!

Versier jij alle Kruiken op je bakfiets of in je bedrijfsauto? Neem contact op voor de mogelijkheden: fondsenwerving@kruikenstad.nl

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?