Teken-, kleur- en plakwedstrijd

Gepubliceerd op Monday 26 January 2015 26 January 2015

Laat zien hoe creatief jij bent met potloden en stiften en kom op een leuke manier in aanraking met het carnaval in Kruikenstad: doe mee aan de teken-, kleur- en plakwedstrijd! Tot uiterlijk 27 januari kan de kleurplaat worden opgehaald en ingeleverd. Losse exemplaren zijn nog te verkrijgen bij de vestiging van tilburg.com aan de IJzerstraat 23 (naast het Pieter Vreedeplein, gewoon aanbellen tijdens kantoortijden!). Daar moeten ook de ingekleurde exemplaren worden ingeleverd. Je kunt als kind of als school meedoen. De kleurplaat heeft half januari 2016 in de Tilburgse Koerier gestaan.

Winnende scholen krijgen een brief met de gewonnen prijs. Wint jouw school de groepsprijs, dan maak je kans om op carnavalsvrijdag een bezoek te krijgen van de Prins van Kruikenstad, met zijn gevolg. Scholen waar de Prins langskomt worden benaderd. Individuele prijswinnaars worden gebeld en uitgenodigd voor het Tjeukefist, waar de prijsuitreiking plaats zal vinden. De winnende jeugdige Kruiken en Kruikinnen mogen hun gewonnen prijs ontvangen uit de handen van de Prins van Kruikenstad. Al meer dan 25 scholen doen georganiseerd mee, maar er is altijd ruimte voor meer deelnemers!

Het inschrijfformulier teken-, kleur- en plakwedstrijd kan voor 2016 niet meer worden gebruikt. Haal daarom snel je kleurplaat bij tilburg.com

Nog niet uit geknutseld? Download hieronder de steek en knip en plak deze thuis in elkaar: De steek

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?