Tilburg.com Kwèèker scheurkalender

Gepubliceerd op Tuesday 4 November 2014 4 November 2014

Vanaf Elf-elf brengt Tilburg.com een speciale scheurkalender uit, die aftelt van 11-11-2014 tot aan carnaval 2015. Een leuk cadeau of collectors item waarmee je bij aankoop ook nog de Carnavalsstichting steunt. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar onze bouwhal!

Wie kent ze niet? De Kwèèkers van Tilburg.com die elk jaar met carnaval in omloop zijn? Tijdens carnaval zorgen ze geregeld voor hilariteit en zijn ze een leuke manier om met elkaar in contact te komen. Deze kwèèkers met spreuken als ‘Doede gij dees vaoker?’, ‘Hèdde gij al geplèkt?’ of ‘wè ruukte gij lekker zeg!’ zijn in 2005 voor het eerst verspreid en zijn niet meer weg te denken uit Kruikenstad tijdens de carnavalsdagen.

Eerder werd er ook al een speciale Kwèèker app ontwikkeld en nu heeft Tilburg.com een mooie aftelkalender ontwikkeld. Deze is nu al te bestellen via deze link. Zorg dat je hem voor 11 november bestelt, dan kom je vanaf Elf-elf elke dag een beetje meer in de carnavalsstemming. Er worden er slechts 1500 gemaakt, dus zorg dat je er snel bij bent, want dit zou best eens een collector’s item kunnen worden. De kalender kost €4,99. Gebruik de promocode BOUWHAL013 bij bestelling!

kweekerkalendervoorkant1

 

 

 

 

 

Om het jou als echte Kruik en carnavalsvierder extra makkelijk te maken, zijn alle evenementen van de Carnavalsstichting Tilburg opgenomen in de kalender, zodat je weet wanneer je kunt gaan Bombezjoere!

Een deel van de opbrengst van de kalender zal door Tilburg.com geschonken worden aan de bouwhal, zodat de bouwers van Kruikenstad er de komende jaren ook nog warmpjes bij zitten. We hopen jullie allemaal terug te zien op de Elf-elf viering van dinsdag 11 november op het Willemsplein, zodat we vanaf dan kunnen gaan aftellen (en afscheuren) naar een geweldig carnaval 2015.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?