Toch d’n Opstoet in 2022!

Gepubliceerd op Thursday 10 February 2022 10 February 2022

Helaas ook dit jaar geen Opstoet tijdens carnaval in Kruikenstad. Sterker nog: geen georganiseerd carnaval in Kruikenstad in 2022. Maar wij kunnen niet meer wachten. En we verwachten dat de versoepelingen van de coronaregels doorzetten. Dus met Halfvasten op 27 maart 2022, gaat d’n Opstoet Kruikenstad tóch nog groen-oranje kleuren.

Als Carnavalsstichting Tilburg stellen we alles in het werk om met vereende krachten tóch nog een mooi carnavalsfeest te organiseren. Een feest waar iedereen in Kruikenstad uit volle macht naar smacht. We gaan dus een Opstoet organiseren, maar daar hebben we alle Kruiken en Kruikinnen voor nodig. En niet alleen om op 27 maart langs de kant te staan en te genieten, maar ook jou!

Ja, jij! Die trouwe deelnemer aan d’n Opstoet. Die wagenbouwer die zijn wagen al twee jaar lang in de bouwhal heeft staan. Die carnavalsvierder van die loopgroep die al jaren meeloopt en de afgelopen jaren met lede ogen heeft moeten toekijken dat d’n Opstoet niet doorging. Dat briljante duo dat al twee jaar lang de polonaise heeft moeten lopen zonder publiek. En die deelnemer in de categorie allêênig die zich de afgelopen jaren wel heel alleen voelde.

Maar ook jij! Die enthousiasteling die al jaren mee wil lopen, maar nog nooit de stoute schoenen aangetrokken heeft. Pak nu je kans! We gaan een groen-oranje lint door de stad trekken. Daar wil jij toch bij zijn?

Dus heb je de afgelopen jaren je creatie op zolder moeten laten liggen, dan is nu het moment om het tevoorschijn te halen, op te poetsen en je in te schrijven voor d’n Opstoet! Kruikenstad heeft jou als deelnemer nodig. Samen maken we er een prachtig evenement van.

Inschrijfformulier

Samen kleuren we op 27 maart met Halfvasten ons Kruikenstad helemaal groen-oranje!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?