Uitnodiging Dokmardeursontbijt

Gepubliceerd op Thursday 1 February 2018 1 February 2018

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren, vindt er op carnavalsmaandag weer een Dokmardeursontbijt plaats. Deze gezellige ochtend is onze manier om jou te bedanken voor je financiële ondersteuning van het openbare carnaval in Kruikenstad.

Het Dokmardeursontbijt vindt plaats bij Bistro St. Sjaak aan de Heuvelring en bestaat uit diverse belegde broodjes, een worstenbroodje, een glaasje melk en een glaasje jus d’orange. Deelname aan het ontbijt is gratis. Indien je graag een kopje koffie, biertje of Schrobbelèrke drinkt, is dit voor eigen rekening.

Aanmelden Dokmardeursontbijt
Wil je je aanmelden voor het ontbijt? Reserveer dan (uiterlijk op maandag 5 februari) telefonisch bij Bistro St. Sjaak (dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 22.00 uur op 013-5906268) onder vermelding van je referentienummer. Let op: het ontbijt is exclusief voor Dokmardeurs die hun bijdrage voor dit seizoen betaald hebben, een introducé meenemen is niet mogelijk.

Direct door naar de Kruikenviering
Bistro St. Sjaak opent op maandag 12 februari de deuren om 11.00 uur. Het ontbijt vangt aan om 11.11 uur. Kom op tijd, dan kun je rustig ontbijten en vervolgens aansluiten bij het volgende evenement: de Kruikenviering.  Een viering voor iedereen die tijdens carnaval graag een momentje van bezinning en verbinding wil beleven, met muzikale ondersteuning van koor AkoorT en Hofkapel De Sleutelsollers. De viering begint om 12.30 uur in de Parochiekerk St. Joseph op de Heuvel, waar commissie Festiviteiten er ook dit jaar weer een mooi groen-oranje feestje van gaat maken. Kaarten (€ 6,00) zijn (zolang de voorraad strekt) te koop via www.kruikenstadkaarten.nl.

Wij kijken uit naar je komst!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?