Versier je raam groen-oranje en ga mee op jacht!

Gepubliceerd op Wednesday 27 January 2021 27 January 2021

Klopt jouw groen/oranje-hart ook in dit bijzondere jaar? En mis jij carnaval net als vele andere kruiken ook enorm? Laat de straten van Tilburg stralen in GROEN en ORANJE!

We vragen alle inwoners van Tilburg om van maandag 8 februari tot en met zondag 21 februari zijn of haar raam, gevel en/of straat te versieren. Samen kleuren we Tilburg in onze carnavalskleuren. Op deze manier zal er een grote glimlach op ieders gezicht verschijnen als we lopend, op de fiets of in de auto door Kruikenstad rijden.

Meld je vanaf 1 februari hier aan, zodat iedereen op deze plattegrond kan zien waar groen/oranje-versiering hangt. Ga warm ver- of gekleed op pad in Kruikenstad. Kinderen kunnen met deze Kruiken-bingokaart spelenderwijs meegenieten van de wandeling. Nomineer het mooiste Kruikenraam door het winnende adres te mailen naar educatie@kruikenstad.nl en de winnaar wordt beloond met een groen/oranje-prijs, uitgereikt door Tjeuke.

Kijk op tjeuke.nl voor diverse versiertips. Heb je jouw raam versierd? Plaats een foto op Instagram en tag @Tjeuke_offical!

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…