Verzin jij het nieuwe motto voor Kruikenstad 2021-2022?

Gepubliceerd op Monday 21 December 2020 21 December 2020

Heb jij een groen-oranje hart? Ben je creatief met taal en heb je een origineel motto voor het volgende carnavalsseizoen in Kruikenstad? Dan is dit jouw moment! Er wordt traditiegetrouw ieder jaar een nieuw motto gekozen en dat houden we -ondanks dit gekke jaar- in stand. Bedenk dus het volgende carnavalsmotto en wie weet hangt het straks om de nekken van duizenden Kruiken en Kruikinnen!

Het carnavalsmotto verbindt Kruiken en Kruikinnen. Van de deelnemers aan d’n Opstoet tot de componisten van de carnavalskrakers voor Zumme Zinge?! Het inspireert Kruiken en Kruikinnen ieder jaar weer.

Een Schrobbelèrtje met vrienden, de polonaise in een kroeg en meezingen tijdens Kruikenstad in Koor. Meer dan ooit verlangt Kruikenstad naar carnaval en kijken we reikhalzend uit naar het volgende carnavalsjaar. Maak gebruik van dit moment: zet je favoriete plaat op, hang je groen-oranje sjaal om je nek en laat die creativiteit de vrije loop!

Waar moet het motto aan voldoen?

  • Het motto moet dé inspiratiebron zijn voor het carnavalsfeest, de toespraken van de Prins, het stadsembleem en natuurlijk voor  deelnemers van d’n Opstoet en Zumme Zinge?!
  • Het motto moet grappig, leutig en herkenbaar zijn
  • Het motto mag niet discriminerend of aanstootgevend zijn
  • Het motto wordt geschreven in de Tilburgse Taol
  • Het motto moet origineel zijn en dus nog nooit ergens anders gebruikt zijn
  • Het motto sluit bij voorkeur aan op de actuele situatie

Doe mee!

Stuur vandaag nog jou suggestie in voor het nieuwe motto via onderstaande button!

Mottowedstrijd

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…