Voor tweede jaar: Dokmardeur Dweiltocht!

Gepubliceerd op Monday 31 October 2016 31 October 2016

Al bijna 900 Dokmardeurs hebben hun financiële bijdrage voor dit seizoen betaald. Deze Dokmardeurs steunen om het openbaar carnaval mede in stand te houden, zodat elk jaar tienduizenden Kruiken en Kruikinnen kunnen genieten. Daarvoor terug ontvangt de Dokmardeur enkele producten en privileges. Een van die privileges is de Dokmardeur Dweiltocht!

Op zaterdag 12 november start om 20.00 uur de tweede editie van deze Dokmardeur Dweiltocht. Gedurende de avond wordt er een dweiltocht georganiseerd langs diverse voorfeesten in Kruikenstad. De activiteit is exclusief voor Dokmardeurs. Via de e-mail kregen zij al een persoonlijke uitnodiging met het programma.

Ben jij Dokmardeur, heb je je bijdrage voor dit jaar voldaan en wil je graag deelnemen? Stuur dan een e-mail naar dokmardeur@kruikenstad.nl. Nog geen Dokmardeur? Dan kun je dat natuurlijk nog snel even worden.

Let op, er is zeer beperkt plek in de bus, dus vol is echt vol!

Ben je benieuwd waar we langs gaan? Dat blijft nog even geheim. Maar een blik in de verenigingsagenda, kan de eerste mogelijke locaties al aanwijzen.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?