Vooruitkijken: evenementen Carnavalsstichting Tilburg

Gepubliceerd op Friday 3 December 2021 3 December 2021

Op Elf-elf stonden we dan eindelijk weer met vele enthousiaste Kruiken en Kruikinnen op het Willemsplein. Wat was het een geweldig groen-oranje feest! We kijken tevreden terug op het verloop van het evenement, mede dankzij jullie!

Nieuwe situatie

Inmiddels is de situatie in het land veranderd. De besmettingscijfers zijn gestegen en we hebben te maken met een avondlockdown. Dit heeft uiteraard ook invloed op carnavalsactiviteiten. De huidige maatregelen gelden tot en met 18 december. In deze periode staan er geen evenementen van Carnavalsstichting Tilburg in de agenda. Het eerstvolgende evenement, ‘Zumme Zinge?!’, staat gepland op 8 januari 2022. We hebben besloten om dit niet door te laten gaan, maar het evenement te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Wellicht doen we dat in combinatie met een ander evenement. Daarover zullen we op een later moment communiceren. Indien je je al hebt ingeschreven voor Zumme Zinge?! nemen we nog contact met je op. Uiteraard hopen we iedereen te zien op de nieuwe datum!

Carnaval 2022

De Carnavalsstichting Tilburg koerst op doorgang van carnaval in Kruikenstad. Maar dat moet uiteraard wel passen binnen de geldende maatregelen. We denken daarom goed na over verschillende scenario’s. Het kan dus zijn dat carnaval nog altijd anders zal zijn dan we gewend zijn. Maar we gaan er een mooi feest van te maken!

Ik zie oe wir war?!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?