Wie heeft dé carnavalshit van het jaar?

Gepubliceerd op Friday 30 October 2015 30 October 2015

Op zaterdag 12 december 2015 wordt het Midi Theater omgebouwd tot een groen-oranje feestlocatie. Tijdens het Blèrconcours strijden deelnemers om de titel van hét carnavalslied van Kruikenstad voor komend carnavalsseizoen.

Dé carnavalskraker van het jaar
Hofkapel de Sleutelsollers speelt het winnende nummer komende maanden als binnenkomer bij alle officiële bezoeken die de Prins en zijn Gevolg afleggen. Een vakkundige jury buigt zich over de vraag welke voordracht de titel in de categorie ‘Blèren’ verdient. De toeschouwers kiezen bovendien een eigen publiekswinnaar.

Vur de leut
Naast de ‘officiële’ deelnemers in de categorie Blèren, kunnen deelnemers ook ‘Vur de leut’ meedoen. Iedereen die die het leuk vindt om met een bestaande melodielijn of met DJ cq. mechanische muziek Kruikenstad te veroveren kan hier aan meedoen. Niets is te dol, niets is te gek. Maak een leuke tekst, zet een carnavalesk optreden neer en verdien eeuwige roem.

Meer weten?
Meer informatie over het Blèrconcours of over carnaval in Kruikenstad? Kijk dan op www.kruikenstad.nl en houdt de Facebookpagina ‘Carnaval in Kruikenstad’ goed in de gaten.

unnamed

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?