Willem II en Carnavalsstichting Tilburg slaan handen ineen tijdens wedstrijd Willem II – Sparta

Gepubliceerd op Monday 16 January 2017 16 January 2017

Willem II en Carnavalsstichting Tilburg werken ook in 2017 samen. Op vrijdag 27 januari kleurt het Koning Willem II stadion naast rood, wit en blauw ook groen-oranje. De wedstrijd Willem II – Sparta Rotterdam (aanvang 20.00 uur) krijgt namelijk een carnavalesk tintje.

Het zou fantastisch zijn als iedereen de groen-oranje sjaal meeneemt om daarmee de wedstrijd een mooi carnavalesk tintje te geven. Met z’n allen achter Willem II, met z’n allen groen-oranje!

 

TILBURG - Kingo, Tjeuke, Arriva, Victor. 22-12-2016.

.

Feestelijke acties

Schrobbelèr en Bonheur Horeca Groep zorgen voor speciale acties rondom het stadion. Jupilercafé D’n Beitel wordt omgetoverd tot carnavalscafé en mascottes Kingo en Tjeuke zijn samen aanwezig. Daarnaast is op deze avond de officiële groen-oranje sjaal te koop, waarmee de koper het openbaar Carnaval in Kruikenstad steunt. Voorafgaand aan de wedstrijd staat bovendien een optreden van CV Veul Gère (bekend van de carnavalshits De Gròzzie van Mèn Buurvrouw, Wa Trèkte Aon?! en Liever Schuin derin dan Recht der Neffe!) op de middenstip op de planning. Een ideale opwarmer voor de avond én het carnavalsfeest dat enkele weken later losbarst!

TILBURG - Kingo, Tjeuke, Arriva, Victor. 22-12-2016.

Korting voor Dokmardeurs
Dokmardeurs genieten van een mooie korting voor deze wedstrijd. Kaarten voor deze wedstrijd zijn voor hen te koop voor slechts €11,- per persoon; stuur een e-mail naar ticketing@willem-ii.nl onder vermelding van je referentienummer en het gewenste aantal kaarten. Willem II neemt dan per ommegaande contact met je op voor de afhaalmogelijkheden van de kaarten bij de receptie van het Koning Willem II stadion. Geen Dokmardeur maar wel zin in een gezellige avond? Bestel dan gewoon online op www.besteljekaartje.nl, trek je groen-oranje sjaal aan en schreeuw het elftal mee naar de overwinning!

Dokmardeur worden
Dokmardeur worden kan via de website www.kruikenstad.nl/dokmardeurs. Het is dé manier om als donateur het openbare carnaval in Tilburg te ondersteunen. Als dank ontvangen de Dokmardeurs de Dokmardeursketting met jaarkruikje, mottopin, stadsembleem. Ook worden voor deze donateurs speciale evenementen georganiseerd zoals de Dokmardeurs Dweiltour en het Dokmardeurs ontbijt. Kaarten voor de wedstrijd voor het reguliere publiek zijn zoals gewoonlijk te koop via Willem II.

TILBURG - Kingo, Tjeuke, Arriva, Victor. 22-12-2016.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?