Zaterdag proefblaoze in de binnenstad

Gepubliceerd op Tuesday 3 February 2015 3 February 2015

Op zaterdag 7 februari 2015 zal op diverse locaties in de binnenstad van Tilburg een muziekfeest losbarsten. Op de Heuvel, Korte Heuvel, Piusplein, Stadhuisstraat en het Pieter Vreedeplein zal samen met de horeca gefeest kunnen worden. Maar ook tijdens het winkelen zullen de kapellen zichtbaar en vooral hoorbaar zijn. Het muziekfestijn duurt van 13:00-17:15.

Deelnemende kapellen en orkesten zijn TCJO De Fistbiste, Muziekkapel De Möllukus, Koel Serveren, Kaaj Gaaaf, Zuutjes Aon, Hofkapel de Sleutelsollers, Blaasorkest So What, Muziekkapel 013, De VIP-kus, Kluts, Blaoskapel Dikke Mik, Gao toch Speule, Carnavalsorkest De Dukers, Blaoskapel DB, Nog 1’tje dan, 3x Raoje, De Laaileuters, F!st, Efkes Wóchte, NoGGuS, Nonsjelaant, Divertimento, Buntsteekers, Proost!, De Opscheppers en Losbandig.

De binnenstad zal rijkelijk worden versierd met ballonnen en banieren. Tijdens het Proefblaoze is het op het Piusplein mogelijk om echte groen-oranje artikelen te kopen of om je in te schrijven voor d’n Opstoet.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?