Carnavalsorkest Nonsjelaant

“Ut schonste fist van ut laand kan nie zonder het kabaal van Nonsjelaant!” Dat is ons motto. Sinds 11/11/1999 verspreiden wij nonsjelaante gezelligheid in Kruikenstad en omstreken.

Wij zijn een muzikale club die carnaval laat uitgroeien tot een volksfeest. Zowel buiten als binnen zorgen wij met onze klanken voor dol enthousiaste menigtes.

In het winterse seizoen, wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, Kruikenstad verandert in een wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren hebben wij onszelf op scherp gezet. Via verschillende opwarmfeesten hebben we toegewerkt naar het komende Narrenfeest. We pieken op het juiste moment, dus ben voorbereid!

Nonsjelaant is op volle oorlogssterkte en klaar om er samen weer 5 dolle dagen een spetterend feest van te maken. Traditiegetrouw starten we op vrijdagavond met het “Nonsjelaant Oktoberfest” in Boerderij Denissen. Deze avond staat wederom in het teken van bier, Lederhosen en Dirndls. Samen met een keur aan carnavalsorkesten dirigeren we onszelf naar de opmaat voor het carnaval! De ultieme muzikale delicatesse voor de vrijdagavond.

Je kunt contact opnemen met Nonsjelaant via Nonsjelaant@home.nl. Kijk ook op Facebook bij carnavalsorkest Nonsjelaant en “like” onze pagina!