Event Support Group

Of het gaat om een klein feest thuis of een publieksevenement voor duizenden bezoekers, een feest staat of valt met de voorbereiding.
Event Support Group is leverancier van alle benodigdheden voor uw feest of evenement, zodat de voorbereiding een stuk relaxter voor u is. Bij ons bent u voor alle evenementen, klein en groot, aan het juiste adres.

Event Support Group bestaat uit drie takken.

Met de eerste tak ‘BartTent’ en ‘Schrobbèler Tent’ richten wij ons op de verhuur van tenten en sfeermaterialen. Wij leveren reguliere tenten, maar ook onze unieke sfeertenten. Als enige in Nederland kunnen wij op werkelijk iedere locatie een bruin café plaatsen.

Onze tweede tak ‘ESG Verhuur’ verhuurt materialen gericht op ieder type feest. Of het nou gaat om één statafel of complete barren, ESG Verhuur biedt het aan.

Onze derde tak ‘Event Support Group’ brengt al deze dingen samen. Tenten, sfeer, verhuur: alle ingrediënten voor een groot feest worden gecombineerd en uitgevoerd! Op iedere locatie in Nederland.

Tijdens de carnaval zijn wij op meerdere plaatsen te vinden. Onze sfeertenten, statafels en barren komt u vast nog tegen!

Onze speerpunten

  • Breed assortiment
  • Kwalitatieve producten
  • Samen zoeken naar oplossingen
  • Leveren door heel Nederland
  • U kunt bij ons terecht van één tafel tot en met een compleet feest.