Mannaerts Appels Advocaten

MannaertsAppels is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda. Het kantoor combineert een zakelijke aanpak met een persoonlijke betrokkenheid bij cliënten. Op het kantoor werken hoogopgeleide en maatschappelijk betrokken advocaten. De advocaten werken in gespecialiseerde secties op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en letselschade en aansprakelijkheidsrecht en richten zich met name op de ondernemende cliënt.

Als kantoor met de wortels in Tilburg kent MannaertsAppels natuurlijk het belang van het openbaar carnaval voor alle Kruiken en Kruikinnen en ondersteunt zij dat graag. Niet alleen financieel door een sponsorschap, maar ook door daadwerkelijk de helpende hand te bieden. Door de jaren heen zijn verschillende medewerkers van MannaertsAppels lid geweest van commissies of het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg. Mede-naamgever van het kantoor Gérard Appels is als Prins Gérard d’n Irste het openbaar carnaval zelfs voorgegaan. Vanuit het torentje van ons kantoor aan de Stationsstraat wordt elk jaar d’n Opstoet bekeken.

Carnaval is het feest van de zotten, waarbij de Kruiken en Kruikinnen zich eens niet hoeven te gedragen zoals door het jaar heen wordt gevraagd en verwacht. Juist daardoor is het ook het feest van de verbinding en verbroedering: het biedt de kans om mensen (relaties) op een andere, meer laagdrempelige manier mee te maken en te leren kennen. Dat maakt Carnaval dus óók zakelijk interessant. Bovenal is Carnaval natuurlijk het schôônste fist van ut jaor in de schôônste stad van ut laand! MannaertsAppels is trots daaraan te kunnen bijdragen!