Van Boekel Accountants en adviseurs

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van Boekel accountants en adviseurs richt zich al bijna 70 jaar op het midden- en kleinbedrijf. De kernactiviteiten zijn accountancy, belastingadvies, fusie- en overnamebegeleiding, HRM en salarisadministratie. Maar er wordt ook veel aandacht besteed aan strategisch advies op het gebied van investeringen, financiële planning en organisatorisch advies. De professionals van Van Boekel accountants en adviseurs hebben de kennis en ervaring die nodig is voor het oplossen van problemen en benutten van kansen. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een kantoor met 55 medewerkers en 5 partners.

Samen met onze cliënten hebben wij de grootste Business for Business club (B4B) van Nederland met ruim 1700 aangesloten bedrijven. Een unieke service, exclusief voor cliënten van Van Boekel accountants en adviseurs.

Van Boekel accountants en adviseurs dragen het Tilburgse Carnaval al vele jaren een warm hart toe. Door sponsoring van dit mooie evenement dragen wij graag ons steentje bij met het in stand houden en uitbreiden van het stedelijk Carnaval.[/vc_column_text][vc_single_image image=”9569″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]