KV de Flepsteppers

Karnavalsvereniging de Flepsteppers

KV de Flepsteppers, opgericht op 4 januari 1964, is een toonaangevende carnavalsvereniging in Kruikenstad. De vereniging is aangesloten bij de Carnavalsstichting Tilburg.

Ieder jaar organiseert KV de Flepsteppers samen met Theaters Tilburg grootse carnavalsfeesten in Kruikenstad. Op alle Carnavalsdagen, behalve maandag, is het met live muziek kaai gezellig carnavallen in de Schouwburg. Heel Kruikenstad is uitgenodigd en op zondag is de entree zelfs gratis.

Vrijdagmiddag

Een groots seniorenfeest met een spetterend programma in de grote zaal. Daarna gaan de voetjes van de vloer in de studio. Ieder jaar zorgt een bekende Nederlandse artiest voor een daverend muziekoptreden. Het SeniorenFist duurt tot 18.00 uur.

Zaterdag

Op zaterdagavond is Et Tulpefist: het grootste Carnavalsfeest in Kruikenstad. De hele Schouwburg bruist tot diep in de nacht met live-muziek door showbands, de beste artiesten en blaasorkesten. Dit Carnavalsfeest mag je als Kruik niet missen.

Zondag

Kom na Den Opstoet je lekker warm hossen in de Studio-zaal. Het Kouwvoetenfist is een spetterend Carnavalsfeest voor de hele stad. Een DJ en blaasorkesten zorgen voor een groot muzikaal festijn. Het Kouwvoetenfist is van 14.30 tot 19.00 uur. De entree is gratis, maar kom wel op tijd.

Dinsdag

Op dinsdag is het feest voor de kleine Kruiken en Kruikinnen. De kinderen vermaken zich met muziek, optredens en leuke kinderactiviteiten. Voor alle kinderen zijn er lekkere traktaties. Kom ook genieten van een middag onbezorgd plezier voor groot en klein. Het KènderFist duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Kaartjes voor de feesten op vrijdag, zaterdag en dinsdag zijn ruim voor Carnaval te koop bij de balie van Theaters Tilburg. Wil je op de hoogte blijven van KV de Flepsteppers?
Volg de Flepsteppers dan op Facebook of kijk op de website van Theaters Tilburg of de website van de Flepsteppers.

Carnaval vier je samen met de flepsteppers in theaters tilburg