Zumme Zinge?!

Logo Zumme Zinge
  • Datum zaterdag 06 januari 2024
  • Begintijd 19:00 uur
  • Locatie Poppodium 013
  • Adres Veemarktstraat, Tilburg
  • Entreeprijs €7,50
Voeg evenement toe aan agenda

Op zaterdag 6 januari 2024 staat de vijfde editie van Zumme Zinge?! op het programma! Wie maakt de Kruikenkraker van het carnavalsseizoen 2024? Wie heeft er niet van gedroomd van een optreden op Mainstage 013! Wie gaat er vandoor met de eretitel van dit non-stop muziekspektakel; Zumme Zinge?! 

Wat is Zumme Zinge?!

Geen pauzes, geen opbouw en afbouw, geen stiltes, maar een hele avond gas erop, dát is Zumme Zinge?! Door het daverende succes van editie 2023 verhuist dit sfeervolle evenement voor 2024 in Poppodium 013 van de kleine zaal naar de grote zaal, we gaan Mainstage!! En iedereen (ja echt, iedereen!) is welkom om carnavalsmuziek ten gehore te brengen. De muziek varieert van een ‘one-man-band’ tot kinderkoor en van blaasorkest tot carnavalsentertainer! Dat kan jij ook! Dus waar wacht je op? Inschrijven is bijzijn en meemaken! 

En de winnaar is…

… een bekende BK’er (lees: Bekende KruikenKrakerZanger)! Want Hofkapel De Sleutelsollers speelt het winnende lied bij binnenkomst van de Prins van Kruikenstad en zijn Gevolg bij alle bezoeken en evenementen! 

Het winnen van deze eretitel is natuurlijk het hoogst haalbare maar daarnaast geniet je met alle deelnemers samen van een gezellige en carnavaleske muziekavond vol plezier. Doe mee en schrijf je snel in! O ja, hadden we al gezegd dat komende editie op de Mainstage is?!? 

Zelf meedoen of bijwonen?

De inschrijvingen zijn geopend! Klik hieronder om naar de inschrijfpagina te gaan.

Inschrijfpagina voor Zumme Zinge?! 

De kaartverkoop opent op woensdag 22 november.

Niks missen over Zumme Zinge?! Volg dan onze social media kanalen!

 

Andere evenementen:

Carnaval in Kruikenstad 2025: Zummedèdamadoen?!