Het stadsembleem van Carnaval in Kruikenstad 2024

Gepubliceerd op Thursday 26 October 2023 26 October 2023

Het motto van carnaval in Kruikenstad 2024 is: Maawe meude mèèrege. Ook dit jaar konden Kruiken en Kruikinnen weer een bijpassend stadsembleem ontwerpen. Er waren weer vele inzendingen, maar het ontwerp van Tom Grandieri heeft uiteindelijk gewonnen. Het is de derde keer dat Tom hét stadsembleem van Kruikenstad heeft ontworpen, want in 2019 en 2021 kwam hij ook al als winnaar uit de bus. “Het blijft zo tof om iedereen te zien rondlopen met het embleem dat jij hebt gemaakt” aldus de trotse winnaar.

Wil je het stadsembleem bemachtigen?
Echte carnavallers zijn natuurlijk Dokmardeur en als Dokmardeurs ontvang je ieder jaar het stadsembleem. Vanavond (donderdag 26 oktober) tussen 20:11 en 23:11 uur kunnen Dokmardeurs hun pakketje (met o.a. het stadsembleem) ophalen bij Café de Snor. Het eerste Schrobbelèrtje is van ons! Nog geen Dokmardeur? Kijk op www.kruikenstad.nl/dokmardeurs voor meer informatie.

Het stadsembleem is vanaf 28 oktober ook verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten van de officiële groen-oranje spullekes.

Stichting Amarant
De bordjes waar het stadsembleem op bedrukt is worden gesponsord door MM Printing. Ze zijn voorzien van touwtjes door cliënten van Stichting Amarant op locatie de Vleugel.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?