Kruikenstad op social media!

Gepubliceerd op Friday 9 October 2015 9 October 2015

Kruikenstad is vernieuwd! Eerder lanceerden we hier de nieuwe huisstijl. Ook is onze digitale nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken.

Sinds deze week is ook onze volledige social media gereed.

Je vindt Kruikenstad op Facebook. We vinden het leuk als je ons een like geeft! Via Facebook ontvang je bericht van alle evenementen, de start van de online kaartverkoop en vind je na afloop van een evenement een fotoboek van onze Hoffotograaf.

Op ons Kruikenstadkanaal op YouTube zijn momenteel bijna 50 videos te vinden van Kruikenstad. Van de eerste optocht in 1965 tot aan fragmenten van diverse Blèrconcours evenementen.

Dat Kruikenstad meegaat in de tijd zien we op Instagram. Pas zeer recent heeft Kruikenstad aldaar een account verkregen. We zijn de eerste stapjes aan het zetten…

Op Twitter is Kruikenstad al langer zichtbaar. Alle nieuwsberichten op onze website kruikenstad.nl verschijnen automatisch als eerste op Twitter. Volg je @kruikenstadnl dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuws. Tijdens diverse evenementen vindt er ook een live twitterverslag plaats.

Last but not least is het LinkedIn-account van de Carnavalsstichting Tilburg. Iedereen kan deze ‘bedrijfspagina’ volgen. Voor Kruiken en Kruikinnen die actief zijn geweest bij de Carnavalsstichting, bijvoorbeeld als collegelid of bestuurslid, is het mogelijk om in je profiel te linken naar deze pagina.

Veel plezier op onze social media kanalen! Like, volg en share!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?