Aanmelden vrijwilliger

Vele vrijwilligers maken het organiseren van het openbaar carnaval in Kruikenstad mogelijk. De Carnavalsstichting Tilburg bestaat uit het college van Duvelèrs en Schrobbelèrs, waarvan de leden weer zijn onderverdeeld in verschillende commissies.

Via dit formulier is het mogelijk om voor de commissie van jouw voorkeur je interesse kenbaar te maken. Ergens na carnaval neemt de betreffende voorzitter van de commissie contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden vrijwilliger (1)

Vele vrijwilligers maken het organiseren van het openbaar carnaval in Kruikenstad mogelijk. De Carnavalsstichting Tilburg bestaat uit verschillende commissies die aan het eind van het carnavalsseizoen in sommige gevallen weer op zoek gaan naar nieuwe enthousiaste Kruiken en Kruikinnen. Via dit formulier is het mogelijk om voor de commissie van jouw voorkeur je interesse kenbaar te maken. Aan het eind van het carnavalsseizoen zal de betreffende voorzitter van de commissie contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Welke commissie heeft je voorkeur?
Heb je eventueel (ook) interesse in een andere rol?
Let op: Je bent dan geen lid van het college van Schrobbelèrs en Duvelèrs,
Zorg ervoor dat je een goede beschrijving van jouw kwaliteiten geeft, zodat wij kunnen meedenken over welke commissie bij jou past.

Disclaimer: je gegevens worden gedeeld met de voorzitter van de commissie van jouw voorkeur, zodat we contact met je op kunnen nemen.