Embleemwedstrijd

Ontwerp jij hèt Kruikenstad-embleem? Op de dinsdagavond van carnaval wordt het motto van het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. Het motto gaat hand in hand met het stadsembleem. Alle Kruiken en Kruikinnen dragen dat gedurende het carnavalsseizoen met trots! Carnavalsstichting Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid dit embleem te ontwerpen. Dus ben je creatief en heb je een groen-oranje hart? Begint het bij jou nu al te kriebelen om Carnaval in Kruikenstad vorm te geven? Neem dan deel aan de officiële ontwerpwedstrijd!

Vanaf nu is het weer mogelijk om in te schrijven voor de mottowedstrijd, waarbij Kruiken en Kruikinnen de kans krijgen om het nieuwe motto voor carnavalsseizoen 2023-2024 te bedenken.

Motto 2023-2024: Maawe meude mèèrege

Betekenis: In een wereld vol zorgen en geklaag, doen we dat vandaag eens even niet. Bewaar het maar voor morgen!.

Het motto gaat hand in hand met het stadsembleem. Alle Kruiken en Kruikinnen dragen dat gedurende het carnavalsseizoen met trots! Carnavalsstichting Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid dit embleem te ontwerpen. Dus ben je creatief en heb je een groen-oranje hart? Begint het bij jou nu al te kriebelen om Carnaval in Kruikenstad vorm te geven? Doe dan mee aan de emblemenwedstrijd!

Het is helaas niet meer mogelijk om je ontwerp in te sturen.