Embleemwedstrijd

Ontwerp jij hèt Kruikenstad-embleem? Op de dinsdagavond van carnaval wordt het motto van het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. Het motto gaat hand in hand met het stadsembleem. Alle Kruiken en Kruikinnen dragen dat gedurende het carnavalsseizoen met trots! Carnavalsstichting Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid dit embleem te ontwerpen. Dus ben je creatief en heb je een groen-oranje hart? Begint het bij jou nu al te kriebelen om Carnaval in Kruikenstad vorm te geven? Neem dan deel aan de officiële ontwerpwedstrijd!

Binnenkort opent allereerst de inschrijving voor de mottowedstrijd, waarbij Kruiken en Kruikinnen de kans krijgen om het nieuwe motto voor carnavalsseizoen 2023-2024 te bedenken. Later in 2023 volgt via deze pagina een oproep om op basis van het motto het nieuwe stadsembleem te ontwerpen.

Motto 2022-2023: Kwosse begosse

Betekenis: ‘Ik wou dat we weer begonnen’.
Ieder jaar staan Kruiken en Kruikinnen weer te popelen om carnaval te vieren. Ze kijken uit naar Elf-elf, de start van het carnavalsseizoen!

Het motto gaat hand in hand met het stadsembleem. Alle Kruiken en Kruikinnen dragen dat gedurende het carnavalsseizoen met trots! Carnavalsstichting Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid dit embleem te ontwerpen. Dus ben je creatief en heb je een groen-oranje hart? Begint het bij jou nu al te kriebelen om Carnaval in Kruikenstad vorm te geven? Neem dan deel aan de officiële ontwerpwedstrijd en laat je inspireren voor het nieuwe motto ‘Kwosse begosse’.