Aankondiging Elf-elf 2016!

Gepubliceerd op Wednesday 19 October 2016 19 October 2016

Het carnavalsseizoen 2016-2017 gaat van start met Elf-elf. Dit jaar vieren we Elf-elf voor de allerlaatste keer op het Willemsplein! Maar wel op een vrijdag, lekker doorzakken dus!

Zet jezelf op aanwezig op Facebook

Line-up
Pater Moeskroen
Fiske te Zat met Frans Smeekens
Bart Schuermans
DJ P@
Optreden van winnaar blèren 2016

Programma
Op vrijdag 11 november om 19:30 uur gaat het plein open en beleven we een spetterende show met als hoogtepunt de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad. Daarna zal het feest op het Willemsplein doorgaan tot 01:00 uur. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om het feest met alle Kruiken en Kruikinnen voort te zetten in de (Kruiken)kroegen van Kruikenstad.

Entree
Het stadsembleem is net als voorgaande jaren het toegangsbewijs. Exemplaren zijn vanaf 15 oktober 2016 tot 11 november 19:00 uur voor € 3,50 verkrijgbaar bij de volgende Kruikenkroegen: Café Stoffel aan de Korte Heuvel en Klein Café Van Horen Zeggen in de Stadhuisstraat. Extra verkooppunten van de emblemen worden op deze website gepubliceerd.

Dokmardeur
Als de betaling van je Dokmardeursbijdrage voor 31 oktober 2016 door ons is ontvangen, heb je één exemplaar van het stadsembleem op tijd in huis.

Eten
Ook dit jaar is aan de inwendige Kruik gedacht, maar wel op een andere wijze dan vorige jaren. Omdat het programma wat later start, zijn er eetkramen waar je de hele avond terecht kunt voor lekkere snacks.

Huisregels
Op de avond van Elf-elf geldt een aantal huisregels:
• Toegangsbewijs in de vorm van een stadsembleem is noodzakelijk.
• Geen alcohol voor bezoekers onder de 18 jaar.
• Je eigen drinken meenemen is niet toegestaan.

Wij zien jou graag op vrijdag 11 november 2016 vanaf 19:30 uur op het Willemsplein voor de opening van Carnaval in Kruikenstad!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?