Carnaval in Tilburg wordt breed gedragen

Gepubliceerd op Tuesday 20 October 2015 20 October 2015

Ruim commitment van Tilburgs bedrijfsleven!

Afgelopen vrijdag vond op initiatief van de Commissie Fondsenwerving een buitengewoon goed bezochte sponsorborrel plaats. De relaties van de Carnavalsstichting Tilburg, waaronder vele Stuperèrs, Scheutige Afschieters en Kruikenkroegbaoze bewogen zich onder het genot van een hapje en een drankje in het ruime zakelijke netwerk van de Carnavalsstichting en keken met elkaar vooruit op het naderende carnavalsseizoen. De gasten werden rondgeleid in de inspirerende omgeving van First Impression, een van de partners van Kruikenstad voor sfeer, beeld en geluid, wiens bedrijfspand annex showroom op Tradepark58 zich hier uitstekend voor leent.

Commitment voor meerdere jaren
Maar bij een rondleiding en een borrel bleef het niet. Tussen de uitstekende hapjes van cateraar Cookaholics door, presenteerde de voorzitter van Kruikenstad  – Dennis Schoormans – een stukje historie en een duidelijke blik op de toekomst inclusief onderbouwing en toelichting van de jaarlijkse begroting. Hij vroeg de aanwezige sponsoren hun commitment voor meerdere jaren uit te spreken. Een ruim aantal sponsoren beantwoordde dit verzoek met luid applaus! Aansluitend hebben deze ondernemers een handtekening gezet, opgeluisterd door de opvallende en energieke mascotte van Kruikenstad, Tjeuke.

Tilburgs Erfgoedlijst
Namens de gemeente Tilburg gaf Wethouder Erik de Ridder aan dat het openbaar carnaval in Tilburg op de Tilburgs Erfgoedlijst is geplaatst. Ook de gemeente spreekt hiermee volmondig commitment uit aan het openbaar carnaval in de stad. Een gebaar dat door het Tilburgse bedrijfsleven en de Kruiken en Kruikinnen met open armen wordt ontvangen.

Al met al kijken we met veel genoegen terug op deze succesvolle aftrap van het seizoen 2015-2016 en laat dit een voorbode zijn van een fantastisch Carnaval. Op naar 11-11!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?