Groen-oranje rook: Elf-Elf in Kruikenstad gaat door!

Gepubliceerd op Thursday 30 September 2021 30 September 2021

Het Elf-elf feest in Kruikenstad gaat door. De traditionele start van het nieuwe carnavalsseizoen op 11 november start vanaf 15:30 uur. De groen-oranje festiviteiten, met als hoogtepunt de bekendmaking van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn gevolg, vinden dit jaar plaats op het Willemsplein. Daar ben jij toch ook bij?

Gratis toegang, je hebt geen ticket nodig
Om het evenement veilig te laten verlopen, houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen.  In tegenstelling tot eerdere berichten is er geen ticketverkoop, je kunt gewoon naar het Willemsplein komen. Het evenement kan alleen plaatsvinden wanneer we met coronatoegangsbewijzen en een registratie werken. Bij de ingang van het Elf-elf terrein dien je coronatoegangsbewijs en legitimatie te tonen.

De KruikenBingo, daor wilde bij zèèn!
Om 15:30 uur openen de poorten naar het Willemsplein. Vanaf 16:11 uur starten we met een KruikenBingo onder leiding van DJ Ron het Carnavalskanon, daor wilde bij zèèn! Je kunt je hiervoor aanmelden via feestcommissie@kruikenstad.nl. Dat mag individueel of bijvoorbeeld met je carnavalsvereniging. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 3 november.

Blaaskapellen, carnavalsartiesten en natuurlijk de Prins en gevolg
Na de KruikenBingo gaat het programma verder met blaaskapellen So What en Factor 11. Verder zijn er optredens van CV Confetti, Johnny Purple, Lamme Frans, Alaafterparty en Bennie Bekend. Natuurlijk kijken we allemaal naar het hoogtepunt van de avond, de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad en gevolg.

Ik zie oe wir war?!
Onder het nieuwe motto “Ik zie oe wir war?!” viert Kruikenstad dit seizoen de terugkeer van carnaval. “Eindelijk kunnen we weer samenkomen en het mooiste feest van het jaar vieren. Elf-elf is dit jaar niet alleen de start van een nieuw carnavalsseizoen, maar ook het moment waarop veel Kruiken en Kruikinnen elkaar na lange tijd weer gaan zien” licht Patrick Dewez, voorzitter van Carnavalsstichting Tilburg, toe.

Klik hier voor het Facebook evenement!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?