Geert Loevendie

Secretaris

Geert is een geboren (’76) en getogen Kruik en carnaval is hem met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan is hij residerend in de Phiharmonie en ging hij met de bus van CV Philistijnen op sjanternel. Ook was hij altijd van de partij bij de Kènderstoet. De tastbare herinneringen van de plaquettes liggen nog op zolder. Vanaf de middelbare school is Geert met zijn trombone in de aanslag, gaan dweilen met de Philikanten. Zo ontdekte hij het openbare carnaval in heel Kruikenstad tot in de kleinste cafés. Inmiddels bestaat deze CV niet meer, maar de mooie herinneringen zijn er zeker nog.

Carnaval wordt ieder jaar gevierd met vrienden en vriendinnen. In de afgelopen jaren is deze groep behoorlijk gegroeid door jonge kroost. Geert is getrouwd met Puck, en hun drie kinderen dragen ook met trots de groen-oranje sjaal. Je vindt ze met carnaval alle dagen in de stad.

In het dagelijks leven ontwikkelt Geert nieuwe leefomgevingen. Hij creëert plekken waar mensen graag naar toe komen en zich prettig voelen. Daarmee maakt hij de stad een stukje mooier, ook buiten de carnaval.

In 2018 is Geert gestart als lid van de commissie Fondsenwerving waar hij in de eerste jaren ook de reclame-opstoet onder zijn hoede nam, i.s.m. de optochtcommissie. Na 5 jaar Fondsenwerving heeft Geert plaatsgemaakt voor vers bloed in de commissie. Hierdoor was er tijd over om andere dingen te ondernemen binnen de carnavalsstichting. De uitnodiging om toe te treden tot het bestuur pakt hij dan ook graag met beide handen aan.