Belinda Stübbe

Voorzitter

Met twee ouders die lid waren van een dweilorkest, is carnaval haar met de paplepel ingegoten. Geboren en getogen in Turfsteekerslaand, maar al jaren carnaval vierend in Kruikenstad. Als fervent bezoeker van alle officiële evenementen, leek het haar leuk deze ook mee te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan; in 2016 werd zij actief binnen Carnavals Stichting Tilburg als lid van de commissie Feest, (dé FC) waarvan de laatste drie jaar als voorzitter. De vraag of zij plaats wilde nemen in het bestuur verraste haar enorm, maar na overleg met “het thuisfront”, was het antwoord een dikke ja!

Belinda woont samen met voormalig Vrijbuiter Léon. Zijn zoons komen regelmatig langs en het mag geen verrassing zijn dat ook zij inmiddels alle dagen met carnaval in Kruikenstad te vinden zijn!

Met collega’s die eveneens actief zijn (geweest) binnen Carnavalsstichting Tilburg heeft Belinda in 2017 C.V. De Geminte opgericht. De borrel die zij op vrijdagmiddag in Heuvel 15 organiseren is voor velen inmiddels dé aftrap van carnaval.

Dit jaar wordt haar eerste jaar als bestuurslid, spannend, maar Belinda heeft er enorm veel zin in….; Kwosse begosse!