Gijs van de Griendt

Bestuurslid

Gijs is geboren en getogen in Oeteldonk waar carnaval hem met de paplepel is ingegoten. Voor zijn studie is hij naar het mooie Kruikenstad gekomen, verliefd geworden op echte kruik Susan en sindsdien (ook) volledig verknocht aan Kruikenstad. Inmiddels getrouwd en trotse vader van dochter Julie en zoon Guus.

In het dagelijkse leven is Gijs werkzaam bij Connexie aan de St. Josephstraat als operationeel directeur. Connexie is professioneel werkgever voor diverse werknemers door heel Nederland.  Tevens is hij actief lid van C.V. Ginne Graot en C.V. de Oktoberfusten.

Sinds 2007 is Gijs betrokken bij de Carnavalsstichting Tilburg, waarbij hij in diverse commissies en rollen zijn steentje heeft bijgedragen aan het openbaar carnaval in Kruikenstad. Begonnen bij de commissie communicatie, is hij achtereenvolgens lid geweest van de optochtcommissie, de feestcommissie, de commissie vergunningen & productie, de Raad van Elf, de commissie 5×11, de commissie dokmardeurs en de commissie protocol. Gijs is trots op zijn nieuwe rol als bestuurslid en kijkt uit naar een mooi en gezellig Carnaval samen met alle kruikinnen en kruiken!