Stijn de Wolf

Voorzitter

In het jaar dat Prins Fons d‘n Irste de scepter zwaaide in Kruikenstad (1973) zag Stijn het levenslicht. Zijn beide ouders kwamen uit het Kielegat, waar hij die eerste jaar ook carnaval vierde. De jaren daarna vierde hij carnaval in Oeteldonk, Roermond en Wieërt, maar vanaf zijn studententijd is hij weer terug op het oude nest. In Kruikenstad viert hij inmiddels alweer 25 jaar carnaval. Stijn is één van de velen die los van verengingen carnaval viert.

Stijn geniet nadrukkelijk van het openbaar carnaval in Kruikenstad. Eerst met zijn vaste groep vrienden en later ook met hun gezinnen. Op de zaterdag en zondag viert hij traditioneel carnaval in Kruikenstad met zijn vrouw Marieke, zijn drie kinderen, vader en een grote groep andere familieleden.

Een aantal jaar geleden maakte Stijn als Scheutige Afschieter nader kennis met de CST en trad vervolgens toe tot de Commissie Fondsenwerving. Eerst als accountmanager en later als penningmeester. In het dagelijks leven heeft hij een eigen bedrijf waarin hij bedrijven en consortia adviseert en ondersteund op het gebied van procesmanagement.