De Prins en Adjudant

De Prins van Kruikenstad zwaait gedurende het carnavalsseizoen de scepter over de stad. Hij of zij wordt bijgestaan door zijn of haar steun en toeverlaat: de Adjudant. Deze staat de Prins met raad en daad bij in het vele werk. Samen vormen zij het team dat met het Gevolg de Prinsewagen instapt om de vele carnavalsevenementen van Kruikenstad te bezoeken. Van de verenigingen en orkesten tot de basisscholen en verzorgingstehuizen.

Prins Knet d’n Irste
Prins Knet d’n Irste (Kenneth Verhoeven) is 42 jaar en woont samen met zijn tweelingdochters Lou & Vivienne in Kruikenstad. In het dagelijks leven is hij IT manager en is hij gek op voetbal en hockey. Hij is sinds zijn 7e jaar een echte Willem II fan en is trots op Tilburg.
Binnen de carnavalswereld is Knet geen onbekende. Hij is lid van CV EJWA en CV de Pallieters en maakte deel uit van de lijfwacht en Raad van Elf. Daarnaast was hij voorzitter van de commissie Fondsenwerving van Carnavalsstichting Tilburg en van de Knopperts van Toen, een club bestaand uit oud-leden van de Raad van Elf, oud-Prinsen en oud-Bestuurders van de Carnavalsstichting Tilburg.

Adjudant Paul
Adjudant Paul (van den Hurk) is 49 jaar en ook geen onbekende voor carnavalvierend Kruikenstad. Hij zat namelijk 4 jaar in de Raad van Elf onder drie verschillende prinsen. Ook is hij Penningmeester van de Knopperts van toen. In het dagelijks leven werkt Paul bij Nokilock in Waalwijk. Samen met zijn Suus heeft hij drie kinderen: Willem (15), Roos (14) en Teun (11). Zijn hobby’s zijn carnaval (uiteraard), Willem II en golf.