Martijn Lavoir

Bestuurslid

Martijn voelt zich al sinds zijn geboorte in 1980 thuis in Kruikenstad. Hij is dan ook, zoals zovelen zichzelf betitelen, een geboren en getogen Kruik. Twee korte uitstapjes om te gaan wonen in een andere stad, Amsterdam en ’s-Hertogenbosch, hebben Martijn doen beseffen dat er maar één stad is voor hem… Kruikenstad! Bij Martijn thuis werd niet volop carnaval gevierd maar sinds zijn tienerjaren heeft hij zelf het carnaval ontdekt en heeft het groen-oranje virus Martijn sindsdien in zijn greep.

Met alleen het vieren van het mooiste feest van het jaar nam Martijn al snel geen genoegen. Carnaval vieren is één maar zelf bijdragen aan dit feest geeft een extra dimensie aan het genieten van carnaval. Vanaf zijn 17de is Martijn dan ook op en af betrokken bij de Carnavalsstichting Tilburg in de commissies evenementen & communicatie en de laatste vijf jaar maakte Martijn onderdeel uit van de Raad van Elf. De laatste vier jaar in de Raad van Elf zelfs als penningmeester. Los van zijn activiteiten voor de Carnavalsstichting Tilburg is Martijn één van de oprichters van CV De Praotmaokers. De laatste jaren gaat Martijn graag op stap met zijn vrienden van CV Hallééééé en heeft hij sinds zijn 14de geen enkele carnaval in Kruikenstad meer gemist.

In het dagelijks leven is Martijn actief als zelfstandige in de wereld van communicatie & marketing voornamelijk op het vlak van duurzame merken en sinds kort ook in het sociale domein. Hiernaast onderneemt Martijn ook nog met zijn eigen import- en distributiebedrijf.

Martijn woont in Kruikenstad met zijn vriendin Janneke en hun hond Dorus. Sporten doet Martijn bij de enige echte Groen/Oranje Hockeyclub en is hij ook met enige regelmaat te vinden op een berg met zijn snowboard.