Patrick Dewez

Voorzitter

Patrick Dewez (51) is geboren in Rozenburg (Zuid-Holland) maar getogen in het gezellige Brabantse land. Hij groeide op in Berkel-Enschot, waar hij sinds 1983 actief bij het carnaval betrokken is. Als trompettist en muziekliefhebber begon hij daar als lid van de Hofkapel. Maar na elf jaar werd het tijd voor groen-oranje, en verhuisde hij naar Kruikenstad. Daar  bleef hij muziek maken: eerst bij Zooi en later bij Virus. De afgelopen jaren kwamen we hem tijdens carnaval tegen als trompettist bij de Carnavalsgekken, maar inmiddels maakt hij alweer drie jaar deel uit van het Bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg.

Naast zijn grote liefdes carnaval en muziek, is Patrick actief lid van Kiwanis Tilburg en de BZW studieclub Tilburg. Kiwanis Tilburg is een wereldwijde serviceclub die zich op lokaal niveau inzet voor het verbeteren van het lot van kansarme kinderen, in de BZW studieclub komen Tilburgse ondernemers eens per maand samen om onder het genot van een hapje en een drankje hun kijk op het ondernemerschap en alles daar omheen, ook op cultureel gebied, te verbreden.

In het dagelijks leven is Patrick directeur/eigenaar van ingenieursbureau Solid Services, gespecialiseerd in bestaande betonconstructies en de renovatie daarvan, zowel in binnen- en buitenland. Hij woont samen met Marlene, Paul en Teun in de Blaak. Dochter Joosje, is inmiddels uitgevlogen. Het carnavalsvirus zit bij de hele familie in het bloed, dochter Josje is ook actief bij CV Dubbel-Op en als lid van de Commissie Festiviteiten. Zo geniet de hele familie elk jaar uitbundig van dit zotte feest.