Feest

De feestcommissie organiseert een paar superleuke evenementen voorafgaand aan carnaval:

Elf-elf

Draag met trots het stadsembleem en neem deel aan de verschillende activiteiten die we voor jong en oud hebben uitgestald. Allemaal in de aanloop naar waar deze dag natuurlijk om draait: de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad. Kom genieten van deze onvergetelijke dag!

Zumme Zinge?!

Zumme Zinge?! vindt plaats in Poppodium 013. Iedereen is welkom om zijn/haar/hun beste beentje voor te zetten en een gooi te doen naar de eerste prijs van Zumme Zinge?!: je lied is dan het hele carnavalsseizoen te horen bij elke binnenkomst van de Prins van Kruikenstad! Daarnaast barst het evenement natuurlijk van de gezelligheid.

Waogeslouwe

Een kijkje op de plek waar die prachtige carnavalswagens van d’n Opstoet worden gebouwd! Sluit aan bij de rondleiding (verzorgd door de trotse bouwers), swing op de muziek van de blaaskapellen en proost samen met andere Kruikenzeikers! Het Waogeslouwe vindt plaats aan de Jules de Beerstraat 5.

Louwdiner

Altijd al eens willen eten met de Prins van Kruikenstad? Trek je mooiste pekske aan, dan regelen wij het eten en het entertainment! Het Louwdiner vindt plaats in Poppodium 013, voorafgaand aan het Prinsebal.

Prinsebal

Iedere bekendheid heeft recht op zijn of haar eigen feest, zo ook de Prins van Kruikenstad. De Prins van Kruikenstad nodigt alle Kruiken en Kruikinnen uit om op het Prinsebal in Poppodium 013 helemaal uit hun dak te gaan.