Feest

De feestcommissie organiseert een paar superleuke evenementen voorafgaand aan carnaval:

Elf-elf

Op zondag 11 november 2018 wordt om 11.11 uur het Elf-elf-festivalterrein in de Stadhuisstraat geopend. Draag met trots het stadsembleem en neem deel aan de verschillende activiteiten die we voor jong en oud hebben uitgestald. Allemaal in de aanloop naar waar deze dag natuurlijk om draait: de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad 2019. Kom genieten van deze onvergetelijke dag!
Lees meer

Zumme Zinge?!

Op zaterdag 5 januari 2019 vindt de volgende editie van Zumme Zinge?! plaats in Poppodium 013. Iedereen is welkom om zijn/haar/hun beste beentje voor te zetten en een gooi te doen naar de eerste prijs van Zumme Zinge?!: je lied is dan het hele carnavalsseizoen te horen bij elke binnenkomst van de Prins van Kruikenstad! Daarnaast barst het evenement natuurlijk van de gezelligheid.
Lees meer

Waogeslouwe

Op zondag 3 februari 2019 zie je hoe en waar die prachtige carnavalswagens van d’n Opstoet worden gebouwd! Sluit aan bij de rondleiding (verzorgd door de trotse bouwers), swing op de muziek van de blaaskapellen en proost samen met andere Kruikenzeikers! Het Waogeslouwe vindt plaats aan de Jules de Beerstraat 5.
Lees meer

Louwdiner

Altijd al eens willen eten met de Prins van Kruikenstad? Grijp je kans en kom op zaterdag 16 februari 2019 naar Poppodium 013. Trek je mooiste pekske aan, dan regelen wij het eten en het entertainment!
Lees meer

Prinsebal

Iedere bekendheid heeft recht op zijn eigen feest, zo ook de Prins van Kruikenstad. Op zaterdag 16 februari 2019 nodigt de Prins van Kruikenstad alle Kruiken en Kruikinnen uit om op ‘zijn’ bal helemaal uit hun dak te gaan.
Lees meer