Kruikenconcert

Op zondag 11 december 2022 om 10:11u start de kaartverkoop voor het Kruikenconcert.

Belangrijk te weten voorafgaand aan je bestelling

Als Dokmardeur is het mogelijk om maximaal 2 kaarten kopen voor het Irste Kruikenconcert óf Twidde Kruikenconcert (zo lang de voorraad strekt). Let op: Betaal je Dokmardeur bijdrage tijdig! Als je bijdrage administratief niet tijdig is verwerkt, kun je geen kaarten bestellen.

Hoe kan ik kaarten bestellen?
Om kaarten te kunnen bestellen, heb je een account nodig voor de webshop. Je e-mailadres is je gebruikersnaam. Niet eerder ingelogd of ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier en voer je e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Vragen over je account? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag hier niet bij, neem dan tijdig contact op via [email protected].

Kaarten bestellen

Je kunt je kaarten bestellen vanaf zondag 11 december 2022 om 10:11 uur via webshop.kruikenstad.nl. Je kunt maximaal 2 kaarten voor het Irste Kruikenconcert óf Twidde Kruikenconcert kopen zo lang de voorraad strekt.

Bestelling, betaling en bevestiging
Je bestelt en betaalt je kaart(en) online via de webshop. De kosten zijn inclusief transactie- en administratiekosten. Je ontvangt binnen 10 minuten na aankoop een bestelbevestiging per e-mail. Let op: deze bestelbevestiging is NIET je toegangskaart/e-ticket. Kaarten voor het Kruikenconcert kosten €44,- per stuk.

Met een groep bij elkaar zitten? Groepscode afspreken!
Spreek onderling voorafgaand aan het plaatsen van de individuele bestellingen een groepscode af! Een groepscode bestaat uit minimaal 6 cijfers en/of letters (geen spaties, komma’s en/of puntkomma’s).

Tijdens het bestellen worden je gegevens gevraagd. Onder het kopje “Extra informatie” kun je bestelnotities noteren. Vul hier de groepscode in. Alle groepsleden moeten de onderling afgesproken groepscode hier invoeren bij het plaatsen van hun bestelling. Carnavalsstichting Tilburg legt zichzelf een inspanningsverplichting op om aan je voorkeur te voldoen, maar garandeert invulling van je voorkeur niet.

Toegang tot Poppodium 013 met een e-ticket

Poppodium 013 stuurt je uiterlijk woensdag 8 februari 2023 je e-ticket(s) per e-mail toe. Tip: Houd in je e-mailprogramma de folder “ongewenste e-mail”/”spam” in de gaten. De e-mail met je e-ticket zou hierin terecht kunnen komen. Het e-ticket dien je te printen en mee te nemen naar Poppodium 013. Bij binnenkomst controleert Poppodium 013 je e-ticket op geldigheid.

Plaats van je stoel
Poppodium 013 biedt aan veruit de meeste bezoekers een plaats in de zaal. Het balkon wordt mogelijk ook gebruikt. Over de plaats valt niet te corresponderen.

Betaal digitaal
Betalingen in Poppodium 013 vinden alleen nog digitaal plaats. Dus ook je locker betaal je digitaal. Klik hier voor meer informatie op de website van Poppodium 013.

Vragen?

Mocht je onverhoopt vragen hebben, dan mag je per e-mail contact opnemen via [email protected]. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Het Kruikenconcert

Het Kruikenconcert is een jaarlijks terugkerend evenement waar diverse muziekstijlen elkaar ontmoeten. Vanwege de grote vraag naar kaarten vinden er twee concerten plaats, respectievelijk op de laatste woensdag en donderdag vóór carnaval.

Het concert wordt ieder jaar geopend door de, speciaal voor de Prins van Kruikenstad gecomponeerde, Prinsenouverture. Aansluitend worden, op basis van een carnavalesk thema, passende klassieke stukken en eigentijdse nummers ten gehore gebracht. Dit alles uitgevoerd door het Kruikenconcertorkest, dat bestaat uit een voltallige bezetting van professionele musici onder leiding van dirigent en tevens lid van de Kruikenconcertcommissie; Sander Teepen.

Tilburg kent veel muzikaal talent. De Kruikenconcertcommissie vindt het een uitdaging om jaarlijks een podium te kunnen bieden aan nieuw aanstormend talent van eigen, Tilburgse, bodem. Dit gebeurt onder andere in samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Kunsten.


Coronavirus COVID-19 disclaimer
We gaan er natuurlijk vanuit dat we dit jaar weer ‘normaal’ Carnaval kunnen vieren en ook weer naar het Kruikenconcert kunnen gaan. Mochten er toch maatregelen komen vanwege Covid-19, dan heeft de Carnavalsstichting Tilburg het recht om het Kruikenconcert te wijzigen, verplaatsen of annuleren of de capaciteit van de zaal te beperken. Door een kaartje voor het Kruikenconcert te kopen, verklaar je je daarmee akkoord.

Mocht jouw kaartje voor het Kruikenconcert worden geannuleerd, dan ontvang je het door jou betaalde bedrag terug.