Fondsenwerving

De Commissie Fondsenwerving is verantwoordelijk voor het binnenhalen van de benodigde fondsen voor de organisatie van het openbare carnaval in Kruikenstad en onderhoudt hiervoor de contacten met de zakelijke sponsoren, de zogenaamde Stuperèrs, Scheutige Afschieters, Kruikenkroegen en Kruikenzaoken.

Onze sponsoren

Onze sponsoren ontvangen in ruil voor hun bijdrage een sponsorpakket waar onder andere de toegang tot een aantal evenementen is opgenomen. Naast de openbare evenementen die
georganiseerd worden door de Carnavalsstichting, organiseert commissie Fondsenwerving zelf ook een aantal exclusieve sponsorevenementen. Te denken valt aan de Oktoberborrel, het VIP-arrangement tijdens Elf-elf, de sponsorborrel voorafgaand aan het Prinsebal, het VIP-diner voorafgaand aan het Twidde Kruikenconcert en de legendarische Bodumpkestocht. Naast de reguliere sponsoring is Commissie Fondsenwerving ook verantwoordelijk voor de barterdeals met leveranciers van de Carnavalsstichting. In deze deals neemt de Carnavalsstichting een goed of dienst af en ontvangt de leverancier in ruil hiervoor een sponsorpakket van gelijke waarde.

Contact

Door de uiteenlopende functies van de commissie Fondsenwerving, heeft de commissie nauwe contacten met alle andere commissies. Wilt u weten wat de Commissie Fondsenwerving voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met ons via fondsenwerving@kruikenstad.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden toe te lichten.